Julen rammer centret
rensdyr-pressefoto2-copy.jpg
Man kan komme helt tæt på et rensdyr i Ballerup Centret på lørdag klokken 11.30. Foto: pressefoto
underholdning Julelys, julehjerter og juleshopping. December har ramt Ballerup Centret, der første weekend i julemåneden disker op med et sandt overflødighedskræmmerhus af julerier.

Lørdag den 5. december kan man for eksempel komme i nærkontakt med et lyslevende rensdyr. Det er yderst sjældent, at man kan opleve julemandens søde trækdyr på så tæt hold, som der bliver mulighed for klokken 11.30 på Nytorv i centret.

Senere samme dag kan man lade sig underholde af det populære dansepar James Sampson og Mie Moltke fra dette års ’Vild med Dans’, de viser hvad de kan på Centertorvet klokken 14.

Søndag er der juleshow for børn på Centertorvet klokken 11.30: Midt i julemandens travle juleforberedelser opdager han at hans yndlingsrensdyr Rudolf er blevet væk. Børnene skal hjælpe julemanden med at få Rudolf tilbage – og til sidst skal det hele fejres med en stor julefest, hvor børnene får lov til at deltage med flere af de kendte julesange.

Klokken 13 få centret besøg af Liv Martine, der netop har vundet ’Den Store Bagedyst’. Liv giver tips og tricks om, hvordan man bager og pynter fine småkager. Og hun har smagsprøver med til cirka 300, så man også har mulighed for at smage hendes bagværk på Centertorvet.

Liv---bagedyst-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *