Glædeligt med den nye boligaftale
debat Vor kommune er havnet i den ulykkelige situation, at for mange af borgerne er afhængige af offentlig hjælp, samtidig med at der er færre til at bidrage til indtægterne.

Gennem en årrække er det blevet sådan, at en familie med gode arbejdsindtægter betænker sig mere end én gang, før de bosætter sig i en kommune, hvor skatteprocent og grundskyldpromille ligger blandt de højeste i landet, fordi beskatningsgrundlaget er for dårligt.

Vi kunne ellers have fundet mange gode nye skatteydere blandt de ansatte i vores gode industri- og erhvervsområder, for kommunen rummer også mange attraktive boligområder, men Ballerup bliver valgt fra.

Derfor er det glædeligt, at man endelig er blevet enige om en boligaftale, som sigter mod at regulere beboersammensætningen i de store boligbyggerier.

Naturligvis må nogle boligforeningsbestyrelser officielt lægge afstand til aftalen, men de har da været fornuftige nok til at sige ja, så vi nu kan begynde på en lang og sej kamp for at få brudt den onde cirkel og bevæge os mod en afbalanceret sammensætning af borgerne i kommunen. Men det vil tage en årrække, før vi for alvor ser resultater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *