En slikbutik i kælderen
guf-foto-2-IMG_6089-copy.jpg
forretningsnyt I kælderen på Måløv Hovedgade 67 er der flyttet en rigtig lækkerbisken ind. Guf Huset er navnet på byens nye slikbutik, der allerede er kommet godt fra start.

Indehaver Dani Meyer nåede lige at få butikken klar til åbning, da der var Halloween i Måløv – og det gav naturligvis en travl og vellykket aften, da byen vrimlede med mennesker.

»Jeg har altid haft en drøm om at åbne en butik og være selvstændig. Det har taget mig mange år at nå hertil, hvor jeg er nu, men jeg er stolt af mig selv for at have nået så langt. Jeg fik ideen om at åbne en slikbutik for cirka tre år siden – og har siden knoklet for at føre min drøm ud i virkeligheden. Måløv har brug for et frisk pust, derfor synes jeg, at en slikbutik i Måløv kunne gøre mange glade,« fortæller Dani Meyer,

Guf Huset er et sandt slaraffenland af lækkerier ligefra hundredevis af varianter af ’tag-selv-slik’ til kolde drikke og gammeldags is.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *