Dansere på juleweekend
linedance-på-juletur-copy.jpg
Ballerup Linedance er klar til juleafslutningen efter en herlig tur til Timmendorfer Strand. Foto: Privatfoto
Linedance 53 deltagere fra Ballerup Linedance havde valgt at lade op til julen, ved at tage på juleweekend til Timmendorfer Strand i Schleswig-Holstein.

»Om lørdagen besøgte vi det flotte julemarked i Hamburg, hvor der var festligt pyntet op, og om eftermiddagen var der stort juleoptog gennem byen. Der blev også rig mulighed for at få købt lidt julegaver i byens mange forretninger,« fortæller Finn Seerup Andersen, der også var guide på turen.

På hotellet var der Linedance om aftenen efter aftensmaden, som en af Ballerup Linedance instruktører, Thomas Schäffer stod for.

»Søndag formiddag besøgte vi et lille landbryggeri inden turen gik til julemarkedet på gården Stockseehof. Her var der nissemænd, glühwein og duften af jul fra de mange boder, og på vejen hjem kunne man gøre de allersidste indkøb i Border-shoppen. Så nu er vi klar til juleafslutningen i Ballerup Linedance efter en fantastisk oplevelse,« siger Finn Seerup Andersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *