CPH Wests direktør går på pension
cph-west.jpg
Eva Hofman-Bang går på pension efter 19 år i direktørstolen på CPH West. Foto: CPH West
afsked Direktør for CPH West Eva Hofman-Bang træder efter 19 år på posten tilbage for at gå på pension.

Der er sket meget for uddannelsesinstitutionen CPH West, siden Eva Hofman-Bang tiltrådte som direktør i 1996. Og historien om Eva Hofman-Bang, som pr. 16. december går på pension, er i høj grad også historien om CPH West.

Den nu afgående direktør har været med til at udvikle CPH West fra, hvad der i 1996 var Vestegnens Handelsskole i Albertslund med godt 500 elever og 50 ansatte, til det, der i dag er en af Storkøbenhavns største uddannelsesinstitutioner med cirka 4000 elever, 450 ansatte og gymnasier og erhvervsuddannelser i både Albertslund, Ballerup, Ishøj, Taastrup og København.

Skæbnens ironi

Det kan virke som skæbnens ironi, at Eva Hofman-Bang oprindeligt søgte stillingen på Vestegnens Handelsskole for at komme til en mindre skole end den, hun forlod (Espergærde Gymnasium, red.). Men det er alligevel en stolt og tilfreds direktør, som kan gøre status over det CPH West, hun forlader.

»De seneste 19 år har været noget af en rejse for både CPH West og mig selv. At vi i dag er en skole, der via uddannelse giver så mange unge mennesker over hele Storkøbenhavn de bedste muligheder i fremtiden, ser jeg på med stor stolthed. CPH West har gennem de seneste mange år været toneangivende i forhold til at løfte uddannelsesniveaet og -udbuddet i Storkøbenhavn. Det har også betydet, at vi har kunnet præge integrationen gennem uddannelse, hvilket jeg ser som en af vores største forcer,« siger Eva Hofman-Bang og understreger, at CPH Wests udvikling har været dybt afhængig af dygtige og engagerede medarbejdere og samarbejdspartnere.

»Man udvikler sig ikke bare fra at være en handelsskole i Albertslund til en uddannelsesorganisation som CPH West uden en masse dygtige medarbejdere og samarbejdsvillige kommuner. Vi har heldigvis været velsignet med begge dele,« siger Eva Hofman-Bang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *