Bevar gratis linje 834
Debat På Skovlunde Lokalråds møde den 2. december behandlede vi blandt andet emnet i kommunes budgetforslag angående Servicebussen 834 (Skovlundebussen).

Vi blev enige om, at vi ville anbefale at bussen bør bevares i sin nuværende form, altså som gratisbus, velvidende det er en større post i budgettet, føler vi alligevel, der er behov for at bevare den.

Det er nok rigtigt, som der har været skrevet, at der er en del ældre borgere der har det såkaldte ”mimrekort” og andre former for kort, men der er stadig en del borgere her i Skovlunde, der ikke har det og derfor er utrolig glade for bus 834.

Derfor anbefaler vi fra rådet, at man kører videre med bus 834 i sin nuværende form

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *