Ballerup-firma får arbejdsmiljøpris
Schneider-pris-copy.jpg
Kundeservice- og kvalitetsdirektør Henrik Vindt fra Schneider Electric jubler over den flotte pris, mens Facility Manager Jeanni Andersen (i blå trøje) ser til. Foto: privatfoto
hæder Schneider Electric fik den prestigefyldte ArbejdsmiljøPrisen 2015.

Hos Schneider Electric i Ballerup har man i mange år satset på det gode arbejdsmiljø, uanset hvor i verden, de ansatte befinder sig. Derfor har virksomheden nu fået ArbejdsMiljøprisen 2015 af Arbejdmiljørådet.

Så det var med stor stolthed, at de fremmødte fra virksomheden var på Hotel Crowne Plaza, hvor de fik overrakt prisen i den forgangne uge. Men trods stoltheden så var de også plads til refleksion over hæderen.

»I min verden er der ingen tvivl om, at medarbejderne er vores stærkeste aktiv som virksomhed. Derfor skal vi værne om medarbejdernes sikkerhed og trivsel. Jeg er utrolig stolt over prisen. Den er for mig en indikation for, at vi har et rigtigt fokus,« siger Thomas Träger, adm. direktør i Schneider Electric.

Hjælper hinanden

Firmaet har skabt en kultur, hvor medarbejderne passer på hinanden, der går stress-spottere rundt på virksomhedens arbejdspladser og har fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø og hjælper kollegerne med at samarbejde, så man undgår stress og ulykker.

Den strategi har formået at sprede sig til resten af virksomhedens arbejdspladser i andre lande, Det seneste initiativ er et fælles nyhedsbrev, hvor virksomheden deler gode ideer til, hvordan alle bidrager til og støtter op om det gode arbejdsmiljø. Altså en strategi, hvor medarbejderne selv skal løfte indsatserne, når virksomheden skaber rammerne og baner vejen for bedre arbejdsmiljø.

Resultaterne er mindre sygefravær og større arbejdsglæde og derfor endte Schneider med at vinde prisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *