8.H fra Skovlunde fundraisede 9000 kroner til anbragte børn
Ungdomsværn-copy.jpg
Eleverne fra 8.H på Skovlunde Skole Syd fik indsamlet lige knap 9000 kroner ved deltagelsen i projektet ’Ungdomsværn’ 2015. Foto: Børnehjælpsdagen
velgørenhed Børnehjælpsdagens projekt ’Ungdomsværn 2015’ er afsluttet med et flot, lokalt indsamlingsresultat til fordel for anbragte børn.

8.905 kroner har 8.H fra Skovlunde Skole Syd indsamlet i Børnehjælpsdagens projekt ’Ungdomsværn’, der støtter anbragte børn og unge i Danmark.

Klassen har hen over efteråret dystet mod 27 andre skoleklasser fra hele landet om at skabe den bedste PR- og fundraisingkampagne til fordel for det velgørende formål.

Skovlunde-eleverne har nået deres flotte indsamlingsresultat gennem lokale events, som de selv har planlagt. Dertil har de solgt 125 muleposer til en 50’er stykket.

Et bidrag til matematiktimen

’Ungdomsværn’, der er støttet af Danske Bank, har været integreret i skoleundervisningen og har dermed bidraget til de traditionelle fag, for eksempel matematik.

Som et led i kampagnearbejdet har eleverne lagt budgetter, lavet regnskaber og fået praktisk erfaring med projekt- samt økonomistyring.

Den klasse, der indsamlede flest penge – i alt 30.045 kroner – var 7.C. fra Kornmod Realskole i Silkeborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *