Vi har brug for a-team
Debat  Jeg hører a-team på a-centre, Sønderhaven, Lindehaven, Egely og Kirstinehaven er blevet fyret og kommunen satser på frivillige.

Det drejer sig om fire deltidsansatte, der simpelthen ikke kan erstattes. Vores a-team gør alt. De spreder tillid og tryghed og det er hvad vores årgange har brug for, hvis vi skal åbne op overfor andre, ellers sidder vi hjemme i hver vores hule og er ensomme.

Nu kommer vi på udflugt ind imellem – også de der er nedslidte og ikke ville komme ud, uden vores a-team.

Jeg kommer på tre centre, fordi a-teamet siger til, når der skal ske noget på de andre steder, der kan være interessant for mig, der stadig er mobil, men har det lidt svært med selv at kontakte andre, jeg ikke kender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *