Vi får lys i lampen
Debat Kære Thomas Pedersen. Tak for tip. Vi får lys i lampen. Vi har ikke en ansat gående rundt for at tjekke pærerne i lamperne.

Opgaven med pasning af signalanlæg er siden strukturreformen, hvor Ballerup Kommune overtog signalanlæg fra Københavns Amt, delt mellem Ballerup Kommune og Swarco. Den almindelige praksis er, at der er en årlig afvaskning og udskiftning af lyskilder. Det er den økonomisk optimale måde at drive et anlæg med glødepærer.

I og med vi overgår til LED lyskilder, vil praksis ændre sig, da de har en meget længere levetid foruden et lavere strømforbrug.

Moderniseringen af signalanlæg koordineres med Ballerup Kommunes signalstrategi, hvor vi arbejder på at optimere samordning mellem signalanlæg, så trafikken flyder bedst muligt.

Som supplement til den årlige gennemgang er vi glade for tip om fejl på anlæg, så vi kan udbedre skaden så hurtigt som muligt. Du kunne prøve at kigge lidt på borgertip, det er vores app som du kan indberette alskens fejl og mangler på, den kan bruges på alle smartphones.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *