U15 basketpiger fik bronze
basketpiger-copy.jpg
BMS’ U15 piger fik en flot tredjeplads ved den europæiske turnering EGBL i RIga. Foto: Privatfoto
Basket U15 pigerne fra BMS deltager i den europæiske turnering EGBL, European Girl Basket league, hvor de bedste pigehold fra 13 europæiske lande deltager. Holdene er inddelt i grupper, som mødes i flere turneringsrunder. Denne runde fandt sted i slutningen af oktober i Riga.

U15 pigerne spillede i alt fem kampe og vandt fire af disse. De vandt deres første kamp over Sokolow fra Polen med 45-36, og deres anden kamp vandt de stort med 55-19 over Audentes fra Estland. Den tredje kamp tabte de knebent nederlag på 38-44 til sidste års lettiske mestre i årgang 2001, Ridzene. De vandt de to sidste kampe, 41-36 over Liepaja fra Letland og 50-45 over Rigas 3. BJSS.

Efter kampene blev Emilie Gudmand kåret som holdets bedste spiller, og Katrine Jessen kom både på All Star holdet og blev kåret som turneringsrundens bedste spiller.

Holdet slutter på en samlet tredje plads i denne turnering. Næste runde er den 14.-17. januar i Saldus, Letland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *