Tom Nielsen og den retoriske benlås
Debat Ligesom Tom Nielsen læser Enhedslistens indlæg med spænding og en vis forventning om at få bekræftet, hvilke frygtelige og løgnagtige mennesker vi er, ligeså interessant kan det være at blive genstand for socialdemokraternes Dirty Harry i skikkelse af Tom Nielsens harme.

I sædvanlig stil, der handler om at gå ligeså meget efter manden som bolden, påstår Tom Nielsen i seneste nummer af Ballerup Bladet at Enhedslisten spiller et spil og at jeg »spiller dum og uvidende for at så tvivl om metoden«.

Selvom jeg anser en sådan kommentar for at være markant under bæltestedet, så har jeg alligevel været inde og genlæse mit eget indlæg, for at se, hvad hvad der dog har udløst en sådan svada fra Tom Nielsen.

Jeg må indrømme, at jeg i mit forsøg på at få presset hele mit budskab ned i et læserbrevsformat har fået formuleret mig sådan, at det kan se ud som om jeg overser beboerdemokratiet og giver kommunen skyld for sammenlægningerne. Det var selvfølgelig ikke det jeg mente…

Jeg har selv stemt for renoveringen af Ellebo i kommunalbestyrelsessalen, netop fordi jeg mener, at det er beboerdemokratiet der har beslutningen her. Jeg ønsker dog samtidig at slå til lyd for, at det ER et problem, at de små lejligheder forsvinder!

Står man og skal genhuses fordi ens etværelses lejlighed forsvinder, så vil det være svært at finde en bolig som har den samme lave husleje (dertil kommer jo, at det er behæftet med stor sorg og frustration, hvis man tvinges ud af en ejendom, hvor man har boet det meste af sit liv).

Mine pointer om kommunens strategi for at ændre befolkningssammensætningen i kommunen står jeg fast på. Jeg skal dog undlade at komme dybere ind på den i dette læserbrev. Jeg vil blot henlede opmærksomheden på det punkt på KMB dagsordenen fra mandag, der handler om kommunens aftale med de Almene Boligselskaber – den såkaldte Ballerup Aftalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *