Taktisk 0-0 kamp i Herlev
LSF-mødte-Herlev-copy.jpg
Ingen mål i weekendens kamp mellem Herlev og LSF. Foto: Privatfoto
Fodbold Der var lagt op til en taktisk affære denne lørdag i Herlev.

Kampen var valgt som dagens seriekamp af Ligabold med interviews af spillere og leder fra Herlev – og de var opmærksom på LSF’s offensive spil. Ligesom LSF var klar over at Herlev havde en spiller, der lavede seks mål i en kamp og en anden der lavede tre i sidste weekend – så Smørumdrengene var også advaret.

Det to trænere havde derfor taget konsekvensen af dette forhold og begge hold spillede med en dobbelt gardering foran firebackkæden – og så blev det en utroligt lukket og lidt kedelig forestilling specielt i første halvleg.

Først i det 19. minut skete der noget. Herlev kom godt over kanten og kom bag LSF’s forsvar. Bolden blev spillet på tværs, men heldigvis røg den ved siden af.

Herlev havde lidt momentum på dette tidspunkt og en lang bold blev i det 29. minut spillet frem til en af de to farlige angribere. Han driblede forbi en fremstormende Lasse Gram i målet, men kom for langt ud i siden og så løb det ud i sandet.

Kampen skulle helt frem til det 38. minut før LSF fik en chance. En lang bold blev spillet ned bag Herlevs forsvar og her vandt Niki Wulff en løbeduel og han sparkede den hoppende bold over målmanden, der var rigtigt langt ude. Men på forunderlig vis fik målmanden vendt sig i luften og fik lige akkurat hånden på – desværre nok til ikke at gå i mål til stor ærgrelse for Smørumdrengene.

I det 55. minut tryllede Christian Steen Jensen på højrefløjen og fik sparket den ind til Marc Lind der satte – hårdt presset – foden på, men desværre gik bolden lige uden om målet.

LSF fik et hjørnespark i det 61. minut. Den kom ind over og blev forlænget til bagerste stolpe, hvor Benjamin Madsen fik hovedet på, men forsøget gik over mål.

Sådan fortsatte det – dog hele tiden med Herlev lurende på en omstilling, som de er så gode på.

De havde flere opløb, hvor kun vågent forsvarsspil gjorde, at de ikke fik scoret. Og kampen endte derfor 0-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *