Tak for hjælpen
Debat Tusind tak til de to unge mennesker der hjalp mig på den spejlglatte stationsplads mandag den 23. november cirka klokken 13, hvor man stadigvæk ikke kunne gå trygt der. Det samme på villavejene og i og til Aktivcenter Solvej.

Også tak til lederes af aktivcentret, som gjorde det muligt at komme derfra i ét stykke.

Det kan vel ikke komme bag på de ansvarlige, at sne og frost i store mængder ville lægge sig som en dyne over Ballerup. Metrologerne havde da advaret.

1 kommentar om “Tak for hjælpen”

  1. Jeannette siger:

    Efter vores tidligere borgmester er væk – er alt inden for snerydning og almindelige vedligholdelse af veje og grønneområder faldet med 80 procent, det kan godt være kommunal bestyrelsen køber sig til vedligeholdelse men hjælpen er under alt kritik, man får hvad man betaler for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *