Svar om svanerne
Debat Svaner: Kære Christian Danielsson

Jeg synes at det er dejligt at høre at du bekymrer dig om svællingernes opvækst, så vidt jeg husker har vi i 2 år haft dialog om problematikken.

Første år efter at det var gået galt med svællingerne.

I år har jeg, efter at have talt med dig, været omkring dyrene på flere måder. Jeg har et barnebarn på skolen som også går i BFO, lige ved siden af søen hvor svanerne holder til. Jeg har kigget på svaner og unger når jeg har hentet barnebarnet, jeg har løbende spurgt til hvordan det gik og om der blev kastet med sten. Det jeg har hørt er at i år har ingen kastet med sten og ingen har været onde ved dyrene.

Jeg har bedt om at der blev talt med skolebørnene om at passe på svanerne og være opmærksomme på at ingen er onde ved fuglene. Det har desværre ikke været muligt at sætte hegn eller beskytte svanerne på anden måde.

Jeg er ked af at du ikke føler at du har fået svar, det er naturligvis ikke acceptabelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *