Svar om supercykelsti
Debat Kære Lars Hjelmqvist. Tak for dit indlæg. Fejl sker og så må man rette op.

I forbindelse med aftalen fra 2013 om supercykelsti-
ruten langs Hold-an Vej blev det i besluttet, at supercykelstien skulle etableres på den fællessti, som løber langs med Hold-an Vej mellem Bueparken og Vestbuen.

Stien blev i 2014 udvidet og anlagt i asfalt. Med adresse i Vinterbuen ved du sikkert, at etableringen af stien gav anledning til at, mange borgere henvendte sig til administrationen med bekymring for den situation, at stien både skulle håndtere intern cykel- og gangtrafik og samtidig fungere som en supercykelsti, samt at stien var anlagt for højt i terræn.

Den kritik har vi lyttet til, hvilket gav anledning til, at et gammel tanke om at reducere hastighed og kørebaneareal på Hold-an Vej kunne fremmes og indgå i løsningen. Denne løsning tilgodeser supercyklisterne og brugerne af stien langs Hold-an Vej, men imødekommer også kommunens ønske om at indsnævre Hold-an Vej og sænke hastigheden.

Stien er nu omlagt, og der mangler nu kun regulering af den sidste stitilslutning, som udføres når vejret tillader det og udlægning af slidlag, som udføres i foråret 2016.

Asfalt på P-pladsen på Solvej og Baltoppen indgår i disse dage i vores planlægning af anlægsarbejder i 2016 og forelægges Kommunalbestyrelsen de kommende måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *