Svar om Skovlunde
Debat Kære Egon. Dejligt at du har så meget på hjerte, jeg vil forsøge at svare dig efter bedste evne.

Det var gode tider i starten af 1900-tallet, dengang havde vi ventesale og toiletter på vores stationer, idag har DSB besluttet at nedlægge det hele så vi blot kan anvende en maskine, holde os hvis vi skal tisse og så bare hoppe på toget. Jeg synes, som du, at det er både ulækkert og trist at mennesker benytter det offentlige rum som toilet.

Det er for tarveligt. Vi er faktisk i gang med en snak om toiletter i vores bymidter, forhåbentlig står det første toilet klar inden længe. Kommunen har nemlig også nedlagt toiletter, det var før min tid, men formentlig på grund af hærværk o.lign. At hundeluftere ikke kan finde ud af at ramme en skraldespand med deres doggybag er noget svineri og dårlig opdragelse. Vi har bevilliget penge til flere skraldespande, så kan vi jo håbe at det bliver nemmere at ramme.

Syltekrukken og Skovlunde Lokalråd vil jeg ikke forholde mig til. Jeg er helt sikker på at vores latterlige teaterforestilling bliver realiseret og forhåbentlig meget snart. Mange borgere har været inddraget og mange møder er holdt, det er ikke noget vi gør for at holde borgerne for nar. Vi tror på projektet! Det er korrekt at jeg mener at årsagen til den manglende aktivitet i Skovlunde skyldes langsommeligt salg af området.

Det har været umuligt at gøre noget som helst for os som politikere, arealet er ikke kommunens. Vi har alligevel givet borgerne og os selv lov til at være visionære og tænke fremtidens Skovlunde. Inden længe starter projektet med at vi indsnævrer Boulevarden og lad os så se om vi ikke kan få en god julegave allesammen, julegaven kunne være at området skifter ejere og vi kan komme videre med at realisere teaterforestillingen til glæde for os allesammen.

1 kommentar om “Svar om Skovlunde”

  1. Thomas Petersen siger:

    Det er krager og skader der hiver hundeposer op af skraldespandene og det burde du også vide som formand for Teknik og Miljø. Løsningen er ikke flere skraldespande, men bedre skraldespande. Tjek venligst fakta før du dømmer andre mennesker. Og doggybags er en service som restauranter tilbyder kunderne til at hjembringe madrester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *