Svar om boliger
Debat Tom Nielsen skriver i Ballerup Bladet den 24. november, at det er vrøvl og forvanskning, når jeg hævder, at Ballerup Kommune står bag en systematisk nedlæggelse af billige lejemål.

Man samtidig skriver han, at vores kommune ikke ønsker flere borgere uden indkomst fra nabokommunerne. Så er det jeg mener, at det meget vel kan være motivet til, at man nedlægger de små lejligheder.

Men er vores økonomi så presset? Har vi mange flere borgere med meget små indtægter end nabokommunerne. Las os få nogle tal på bordet.

I skal ikke tro, at store lejligheder bliver til en økonomisk gevinst for vores kommune. Vuggestuer, børnehaver, skoler og fritidshjem er ikke gratis at drive. Spørg blot Albertslund Kommune.

Det blev et ja til renoveringen, men det var først da Kurt Rytter lovede os, at det højst ville betyde en huslejestigning på 750 kroner for en lejlighed på 81 kvadratmeter, at stemningen vendte. Så blev de fleste jublende glade. Vi får se, om de stadig er jublende glade, hvis det viser sig, at huslejestigningen bliver tre gange så høj.

Det var/er ikke en forudsætning for renoveringens gennemførelse, at de små lejligheder bliver nedlagt. Det var og er kun et forslag fra Adam Khan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *