Svanerne ved Rugvænget
Debat Igen i år har svanefamilien ved Rugvænget mistet sine svællinger.

Der er blevet kastet sten efter dem af onde mennesker. Jeg har været forbi familien to gange om ugen og fodret dem fra min hånd – så tillidsfulde har de været.

Jeg har tidligere skrevet et læserbrev i Ballerup Bladet uge 30 i år, hvor jeg foreslog, at der skulle sættes et midlertidigt hegn op. Jeg tilbød min gratis arbejdskraft til at få det gjort, så svanefamilien kunne få en tryg tilværelse. Jeg fik ikke noget svar fra Teknik- og Miljø-udvalget eller fra Helle Tiedemann. Derfor har jeg meget svært ved at se Ballerup som en grøn kommune.

I Køge Kommune har der også været dyremishandling af svaner, hvor svællingerne også blev dræbt. Der blev udlovet en dusør på 35.000 kroner – de gjorde noget ved det.

1 kommentar om “Svanerne ved Rugvænget”

  1. Jeg har gjort disse svaner udødelige via film om netop denne fantastiske svane familie fra mosen ved Rugvængetsskole. Og jeg har også skrevet flere gange både i Ballerup Bladet og på Facebook. Her er filmen om The Danish National Bird The Swan, hvor jeg brugte for første gang i mine kortfilm en drama-kurven med klimaks og Point of No Return…men jeg var ikke klar at nu er svaner i fare konstant i virkelighed og ikke kun på filmen.
    https://www.youtube.com/watch?v=eZtzaFsQuDg

    I kan ikke dræbe den svane familie med unger – de skal leve 100 år og mere. Se selv over 6 tusind visninger i løbet af et år og nogle måneder. Kærlig hilsen Leonarda Petersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *