Studerende mødte virksomhederne
DTU-Match-Event-4-copy.jpg
Omkring 300 elever lagde vejen forbi praktik- og projektmessen Match Event på DTU Campus Ballerup. Foto: Nina Flindt Temte
uddannelse DTU i Ballerup holdt Match Event, hvor 19 virksomheder besøgte uddannelsen for at møde eleverne og fortælle om deres udfordringer.

Torsdag den 29. oktober var der ekstra liv på DTU Ballerup Campus, da de diplomingeniør-studerende mødtes med 19 virksomheder ved en lidt anderledes praktik- og projektmesse, som går under navnet Match Event.

300 studerende lagde i løbet af dagen vejen forbi for at møde virksomhederne. De studerende kunne få konkrete projektideer til deres kommende semester- eller bachelorprojekter, eller skabe kontakt til potentielle praktikvirksomheder.

»Vores projektgruppe havde et klart mål med at komme til Match Event. Vi skulle finde en virksomhed til vores projekt, og der ser ud til, at det lykkedes. Jeg har også fået sået nogle frø i dag hos nogle virksomheder, med henblik på et job, når jeg er færdiguddannet. Jeg har haft nogle rigtig fede samtaler, og virksomhederne, som er her, vil det rigtig gerne,« fortæller Christian Thøgersen, som er 7. semesterstuderende på Eksport og Teknologi.

Perspektiv på det faglige

»Det fede ved Match Event er at det er studerende, der møder erhvervslivet. Man kan få sat perspektiv på det faglige, og så kan man blive klogere på nogle af de spørgsmål som man har, og som man ellers ikke får svar på. Man kan få udforsket nogle områder og virksomheder, som man ellers ikke ville være stødt på,« tilføjer Rasmus Kær Jørgensen, som også læser på 7. semester på Eksport og Teknologi.

De fleste virksomheder havde valgt i løbet af Match Event at fortælle om deres aktuelle problemstillinger og udfordringer ved en kort pitch, hvorefter de studerende kunne tale på tomandshånd med repræsentanterne fra virksomhederne.

Foto: Nina Flindt Temte

DTU-Match-Event-(1)-copy DTU-Match-Event-(2)-copy DTU-Match-Event-(3)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *