Sparekniven ramte igen dagplejen
Debat Som mor og formand for forældrebestyrelsen i dagplejen, er jeg rigtig ked af at dagplejen igen er jagtet vildt. De første har fået deres afskedigelse.

Det klinger hult når jeg tænker tilbage på en borgmester, der i 2013 åbnede vores fine dagplejehus i Kornvænget med ordene om, at nu var dagplejen her for at blive og nu skulle der ikke pilles mere ved det.

For der går dårligt et år før vi er jagtet igen. Socialdemokraterne vil åbenbart gerne af med os.

Tidligst sad jeg til dialogmøde med Peter Als som lovede at de (Socialdemokraterne) ville gøre alt for ikke at spare på skole og institutionsområdet. Jeg blev helt glad og tænkte, at det nok skulle gå. Jeg havde bare ikke tænkt på at dagplejen jo ikke er en institution, men en ligtorn på budgettet.

Men kære forældre og kommende forældre. Min kamp for dagplejen er ikke slut og det kræver flere børn, hvis vi skal være her i fremtiden. Men hvad skal der til for at I vælger dagplejen, frem for vuggestue? Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre fra alle, der har noget på hjertet.

Hvorfor valgte I dagplejen fra? Hvad skal der til for at I vil vælge dagpleje? Har du/I haft problemer i forhold til tilbud fra dagplejen eller med pladsanvisningen?

Alle tanker er velkomne og jeg håber at høre fra rigtig mange forældre der ligesom mig, er glade for dagplejen og det, de kan give børn. Skriv til: duski@live.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *