Sønderhaven holder åbent hus
frivillighed Sønderhaven Plejecenter og Bofællesskab holder åbent hus med fokus på frivillighed søndag den 15. november fra klokken 13 til 16 på Søndergaards Allé 100 i Måløv.

På dagen byder centerleder Susanne Schjølin velkommen, og herefter åbner en frivilligbod, hvor borgere kan tale med personale og frivillige og høre mere om aktiviteter som dans, gymnastik, besøgsvenner, kreative aktiviteter og Filmklub.

Eftermiddagen byder også på underholdning med et muntert teaterstykke om kærlighed til livet i alle aldre under titlen ”Alder ingen hindring”. Sønderhaven har fået den dygtige skuespiller Judith Rothenborg til at opføre sit teaterstykke i Sønderhavens Café. Herefter vil der være rundvisninger, hvor beboere i Sønderhaven inviterer indenfor, så besøgende kan opleve, hvordan livet leves i plejecentret og bofællesskabet.

Sønderhaven ønsker at tage aktivt del i lokalsamfundet. Centerleder Susanne Schjølin fortæller:

»Vi ønsker at være et åbent hus, hvor mennesker tager del i hinandens liv. Vi vil gerne være et sted, hvor borgere kommer forbi til en kop kaffe med en beboer eller til en spændende aktivitet, eller bare kommer for at nyde en stund i Sansehaven. Vi vil på alle måder gerne bidrage til et levende lokalsamfund. For os er aktivt medborgerskab en meget betydningsfuld indsats, der kan gøre en stor forskel – både for beboerne i Sønderhaven og for borgerne omkring os.«

Frivillige i Sønderhaven oplever netop at gøre en forskel:

»Jeg holder meget af at komme her. Jeg får mulighed for at prøve ideer af, og jeg kan mærke, at vi gør en forskel for beboerne. Det er både rørende og motiverende, men vi har brug for flere frivillige,« siger én af dem, Lis Hoelstad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *