Sidste chance for at sikre julehyggen
30bbljul_fredslys_march_411.jpg
julelys Over de seneste uger har Handelsforeningen Centrumgaden samlet ind til julebelysningen i gågaden. De nærmer sig målet, men i indsamlingens sidste uge mangler stadig 4000 kroner.

Som vi kunne fortælle her i avisen for et par uger siden, har Handelsforeningen Centrumgaden ikke længere råd til at betale for julebelysning i gågaden. Derfor har de oprettet en indsamling, som de lukker med udgangen af denne uge.

Målet var 45.000 kroner, men det stod hurtigt klart at det ville være svært at nå. Derfor har foreningen genforhandlet kontrakten med elektrikeren, Claus Dalsgaard A/S, der står for opsætning, nedtagning og reparation af julelysene, og han har indvilliget i at give et klækkeligt nedslag i prisen, så den lander på 30.000 kroner i stedet. Til gengæld bliver der så ikke repareret nogle lamper i år, ligesom der heller ikke bliver sat lys op i pergulaen for enden af Centrumgaden ved Ballerup Centret.

»Vi er rigtig glade for den nye pris, men det ændrer ikke ved at vi stadig har et stykke vej endnu,« siger Claus Dahl fra Handelsforeningen, der fortæller at indsamlingen pt er på 26.000 kroner og derfor mangler der stadig 4000. kroner i kassen.

Private har bidraget

»Vi har fået flere overraskende indbetalinger – blandt andet er der flere privatpersoner, der har givet beløb på helt op til 500 kroner. Ligesom mange små firmaer – også nogle der ligger langt væk fra Centrumgaden – har være flinke til at bidrage,« fortæller Claus Dahl og fortsætter:

»Til gengæld må vi indrømme, at vi er en lille smule skuffede over den lokale detailhandel. Der er godt nok langt imellem dem, når man kigger indbetalingerne igennem. Og så synes vi også, at det ville klæde kommunen at give et tilskud.«

Alle der har bidraget med 1000 kroner er kommet med på julelysbarometeret, som har været bragt hver uge i Ballerup Bladet. Sidste chance for at spytte i kassen og dermed være med til at sikre julehyggen i gågaden er på fredag. Se hvordan du gør i julelysbarometeret på side 23 i denne avis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *