Schneider nomineret til ArbejdsmiljøPrisen
SchneiderElectric-Thomas-Träger-copy.jpg
Thomas Träger, adm. direktør i Schneider Electric Danmark glæder sig over nomineringen, som han ser som et bevis på, at virksomheden er på rette vej. Foto: www.schneider-electric.dk
hæder Ballerup-virksomheden Schneider Electric har styr på arbejdsmiljøet og er derfor nomineret til ArbejdsmiljøPrisen 2015.

Schneider Electric har ikke bare styr på energioptimering og -styring. De har også et godt tag på arbejdsmiljøet. På tværs af landegrænser samarbejder ansatte i virksomheden i dag om at skabe det gode arbejdsmiljø, og resultaterne kan de nu veksle med en nominering til ArbejdsmiljøPrisen 2015.

I dag går der stress-spottere rundt på virksomhedens arbejdspladser. De har fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø, og så hjælper de kollegaerne med at samarbejde, så de undgår ulykker og stress. Mindre sygefravær og større arbejdsglæde er bare nogle af resultaterne af indsatsen.

Medarbejderne løfter

Det har været et led i strategien, at det var medarbejderne selv, der skulle løfte indsatserne, og Schneider Electric har vist, at når rammerne er til stede, så kan medarbejderne tage arbejdsmiljøet og løfte det til nye højder, lyder det i pressemeddelelsen fra Arbejdsmiljørådet, der står bag prisen.

»I min verden er der ingen tvivl om, at medarbejderne er vores stærkeste aktiv som virksomhed. Derfor er jeg utrolig stolt af, at Schneider Electric er nomineret for vores samarbejde om sikkerhed og arbejdsmiljø. Det er et bevis på, at vi er på rette vej med vores store fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel,« siger Thomas Träger, adm. direktør i Schneider Electric Danmark.

Schneider Electric er én af 12 nominerede til prisen, der bliver overrakt den 26. november på Hotel Crowne Plaza i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *