Rema 1000 på vej i Lundegården
Rema-1000-Lundegården-2-copy.jpg
Der bliver tilkørsel fra Skovvej til den nye Rema 1000, der forventes færdig til marts. Foto: Privatfoto
Butik Til foråret får Lundegården sin egen dagligvarebutik, når Rema 1000 åbner på Skovvej.

Gravemaskinerne har travlt på det store – og nu åbne – område i Lundegården overfor Digterparken. En masse træer og gamle campingvogne er fjernet og der er blevet åbnet helt op ud til Skovvej mellem regnvandsbassinet og varmecentralen.

Snart vil byggeriet gå i gang og på pladsen rejse sig endnu en dagligvarebutik i Ballerup. Oprindeligt havde Fakta budt ind på grunden, men de valgte at trække sig og i stedet kom Rema 1000 på banen. De er nu på vej med en 1000 kvadratmeter stor forretning på grunden, som forventes at være færdig til marts næste år.

Nyt vejkryds

Bygningen skal være i ét plan med en maksimal højde på seks meter. Butikken kommer til at ligge i den nordvestlige del af grunden, mens den resterende del – området ud mod Skovvej og ned mod varmecentralen – skal rumme cirka 50 kundeparkeringspladser og plads til varelevering.

I forbindelse med butikken skal der også laves om på krydset og laves indkørsel fra Skovvej til Rema 1000, så der kommer et ’’firbenet’’ vejkryds ved Skovvej/Digterparken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *