Præmieporcelæn til svigermor
vinder-inspiration-1.jpg
Maria Bertelsen (t.v) og svigermor Ellen i slaraffenland, hvor de kunne vælge porcelæn for 5000 kroner efter Maria havde vundet butikkens konkurrence. Foto: privatfoto
vinder For en måneds tid siden skulle Maria Bertelsen med en veninde i Inspiration i Ballerup Centret for at finde en gave.

Mens de stod i butikken og fik pakket gaven ind, spurgte ekspedienten, om de ikke ville deltage i en konkurrence, hvor man kunne vinde Royal Copenhagen-porcelæn for 5000 kroner. Hun sagde ja og fredag formiddag stod hun igen i butikken, denne gang for at vælge sin præmie i konkurrencen.

»Jeg var helt tilfældigt i butikken og blev spurgt om jeg ville deltage i konkurrencen. Så blev jeg ringet op og fik at vide, at jeg havde vundet. Det var jo helt vildt,« siger Maria, der på dagen har taget svigermor Ellen med. Det er der en grund til.

»Jeg har besluttet, at Ellen skal have porcelænet. Hun kan godt lide det og jeg vil gerne give hende noget, fordi hun har hjulpet mig med min søn i den sidste tid,« siger Maria Bertelsen. Hun er nemlig blevet opereret i kæben og derfor har hun haft god brug for svigermor, der nu har fået ’nogle meget fine blomster’ som tak for hjælpen.

Den heldige vinder kunne nu, sammen med svigermor, bruge al den tid de lystede til at finde det helt rigtige porcelæn, inden de kunne drage hjem til Stenløse med den flotte præmie, der vil pynte på bordet i lang tid fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *