Nye børnerekorder fra Smørum
Rekord07-copy.jpg
Det var en hård omgang for Emil og Hector, der bar Patrick i kongestol i hele 36 minutter og 22 sekunder. Men så fik de også plads i den nye Børnenes Rekordbog. Foto: privatfoto
rekordbog Den nye udgave af Børnenes Rekordbog er netop kommet i handelen. Igen i år er børnene fra Fritidsklubben Springbrættet i Smørum flot repræsenteret.

Hvert år kommer der en ny opdateret version af Børnenes Rekordbog på gaden – og hvert år formår de rekordhungrende unger fra Fritidsklubben Springbrættet i Smørum at hitte på nye fantasifulde discipliner, som de kan sætte rekorder i.

I år er ingen undtagelse. Den nye udgave af rekordbogen, som lige er kommet i handelen, har nemlig hele 24 rekorder – heraf ni nye – fra børnene i Smørumklubben.

Fodboldjonglering

De to tiårige kammerater William Henriksen og Alma Lühdorf viste godt teamwork, da de ved Springbrættets Rekorddag satte rekord på 31 minutter og 31 sekunders fodboldjonglering for par.

Rekord10-copy

Alma var på spil igen i en anden rekord, hvor hun sammen med 11-årige Rasmus Pedersen og Benjamin Lyng jonglerede med fodbolden i seks minutter og 14 sekunder – og det var ny rekord for fodboldjonglering for tre.

Rekord09-copy

De to friske drenge Lucas Gudmann, 11 år, og Mikkel Lühdorf, 12 år, kom også i rekordbogen i år. De slog en gammel rekord i fodboldafleveringer. Den gamle lød på 3.462 afleveringer, med den slog de to Smørumdrenge i overlegen stil med hele 4.224 afleveringer.

Rekord05-copy

Den fjerde og sidste fodboldrekord stod 11-årige Jonatan Kimchi for, da han balancerede med en fodbold på foden i en time og 40 minutter og 15 sekunder. Faktisk slog Jonatan sin egen rekord fra sidste år, der lød på 30 minutter og 17 sekunder, så det var noget af en forbedring.

Gode til at holde balancen

Balancen var også i fokus i et par af de andre nye rekorder, som børnene på Springbrættet fik sat ved deres årlige rekorddag.

Rekord08-copy

Alma Lühdorf er nemlig ikke bare god til fodbold, hun er også stærk og god til at holde balancen. Det beviste hun ved at slå sin egen rekord i at stå i håndstand-stillingen ’’freesh’’ i hele to minutter og 38 sekunder – en forbedring på 33 sekunder i forhold til sidste år.

Rekord03-copy

Et andet – og meget kreativt – rekordforsøg stod 12-årige Marcus Albertsen for. Han fik den idé at holde en bordtennisbold imellem fingrene og balancere et bortennisbat på den flade side ovenpå. Sådan stod han i 37 minutter, inden battet fald af.

Udholdenhed

De tre tiårige drenge Patrick Pamperin, Emil Bonnichsen og Hector Thougaard satte rekord i disciplinen ’’kongestol’’. Emil og Hector bar Patrick i kongestol i 36 minutter og 22 sekunder, dermed slog de konkurrenterne fra Gistrup Skole der ’’kun’’ klarede 32 minutter.

Rekord01-copy

Thilde Dose og Frederikke Zierau på 12 år fik den skøre idé at agere hest og rytter. Thilde var hest og bar Frederikke på ryggen. Og sådan travede hun derudaf – hele to kilometer.

Årets sidste nye rekord fra Springbrættets unger stod 10-årige Elias Yildiz for. Han slog rekorden i flest vejrmøller på et minut. 41 styk blev det til. Men så var han vist også godt rundtosset bagefter.

Pædagog Nikolaj Bondesen fra Springbrættet var tovholder på rekorddagen, som klubben holder hvert år.

»Denne dag blev der udfordret i gamle og nye rekorder. Det var en rigtig sjov dag, men det er tydeligt, at rekorderne bliver sværere og sværere at slå. Niveauet er højt og børnene viser virkelig vilje og udholdenhed, når de udfordrer de forskellige rekorder,« fortæller han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *