Nøglen til biblioteket går til brugerne
ubemandet Fra den 16. november er biblioteket i Ballerup mere åbent end sædvanligt.

Fra denne dag udvides åbningstiden nemlig, så der fremover vil være åbent mellem klokken 7 og 22.

Det betyder ikke, at der vil sidde personale bag skranken i alle timer, der vil derimod være tale om selvbetjent åbningstid alle ugens dage.

Den udvidede åbningstid har været en stor succes i både Skovlunde og Måløv og nu er turen altså kommet til Ballerup.

De nye tider markeres med en ceremoni på dagen, hvor borgmester Jesper Würtzen (A) klipper snoren. På dagen vil der også være fejring af indvielsen af det nye Makerspace på biblioteket.

Det hele begynder klokken 15 i Fælledhuset på Banegårdspladsen.
Erfaringerne fra de to andre kulturhuse i kommunen er gode, når det kommer til selvbetjent åbningstid. Brugerne lukker sig ind med deres sundhedskort og kan derefter benytte sig af bibliotekets materialer. Erfaringerne har vist, at brugerne tager ansvar for huset og alle bruger huset på deres egen måde, hvad enten det er folk der vil læse avisen eller børnefamilier, der vil hygge i børneafdelingen.

Den udvidede åbningstid erstatter ikke personalet, der stadig vil være tilstede indenfor almindelig åbningstid, nu kan borgerne bare bruge stedet flere timer i døgnet.

For at få adgang til Ballerup Bibliotek uden for normal åbningstid skal man være fyldt 15 år og være indmeldt som låner samt have et sundhedskort eller lånekort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *