Mere om fortov og læskur
Debat Tak til Lars Algreen fra kommunen for redegørelsen. Det glæder mig, at der finder en prioritering sted. Er det efter behov, må Skovvej ligge højt. Jeg kan dårligt forestille mig, at det fortove i kommunen, der er i en ringere stand.

Med hensynet til stoppestedet bør man ikke tælle, hvor mange der bruger det, men i hvilken aldersklasse, brugerne befinder sig. Der kommer stoppestedet ved Skotteparken klart ind på en førsteplads. Da det her er pensionister, der i høj grad har brug for at sidde ned, burde man tilgodese dette.

Ved Egebjerghuse kommer der yderligere to busser, så ventetiden kan ikke være så lang.
Endvidere oplever man ofte, at linie 42 kommer før tiden. Sidste tidskontrol er ved Sortemosevej. Herefter er der frit slag, især midt på dagen, når der ikke er mange, der skal på, så man kan springe stoppesteder over. Når den så lige så tit er forsinket, kan man godt få lov til at stå op 10 minutter eller mere.

Der står en bænk på hjørnet ved Egebjergvej og Skovvej. Når man sætter en sådan, må det være fordi der må være en vis brugergrupppe? Jeg tror i de 44 år vi har boet i Ballerup, har jeg set to sidde på den. Den kunne passende flyttes hen til os ved Skotteparken, uden at nogle vil savne den. Gerne på den anden side af vejen. Der er tid nok til at trykke rødt og komme over, når man ser bussen.

I øvrigt mangler jeg et svar på mit forslag, om at flytte stoppestedet lidt længere op mod Ballerup. Så kan der blive plads til læskuret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *