Kynisk manipulation
Debat Kenneth Kristensen Berth, MF for DF valgt af 23 procent af vælgerne her i Ballerup gentager sin flygtningehetz mod de syriske flygtninge og kalder dem for lykkeriddere på jagt efter en bedre økonomisk tilværelse i Danmark. Her har de gode økonomiske forhold og blot to procent er i arbejde

Med hetz mod flygtningene prøver DF at tilsløre sine egentlige mål. For med finanslovsaftalen bryder DF de løfter, som partiet kom med under valgkampen. De rige skal nu kunne købe billigere luksusbiler, betale mindre arveafgift og mindre ejendomsskatter. Pengene kommer fra de fattige og arbejdsløse.

Også pensionisterne skal holde for. Tager vi pensionisternes boligydelse viser beregninger, at finansloven for 2016 kan koste 200.000 pensionister op til 7.950 kroner om året i lavere boligydelse. Et pensionistægtepar med laveste indkomst har tilsammen under 153.000 kroner om året at leve for, de enlige godt det halve, og mange er derfor afhængige af boligydelsen for at kunne betale de stadig stigende husleje- og varmeudgifter.

Foruden vil DF spare 7,5 milliarder kroner i kommunerne, hvilket vil smadre velfærden til fordel for skattegaver til de rigeste familier og virksomheder. DF er det største parti i blå blok. De havde magten og mulighederne. Kenneth Kristensen Berth kalder mig naiv, men er det ikke snarere alle hans vælgere der har været naive?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *