Kunst på fire små hjul
kunstrulleskøjteløb_4.jpg
Det ser både flot og dramatisk ud, når der skal laves opvisning. Det var der masser af i weekendens mesterskabsshow i Smørum. Foto: Flemming Schiller
Rullet Smørum Rulleskøjteklub tog for sig af medaljerne, da klubben afholdt Sjællandsmesterskab i weekenden.

I weekenden afholdt Smørum Rulleskøjte Klub (SRK) Sjællands Mesterskaber og Sjællandsstævne i kunstrulleskøjteløb i Balsmosehallen i Smørum.

Der var tilmeldt rekordmange løbere i alt 142, og de kom fra rulleskøjteklubberne i Frederikssund, Jyderup, Kalundborg, Næstved og Smørum. Deltagerne konkurrerede i de forskellige discipliner figurløb, sololøb, show og formation.

Det kræver god kondition og masser af træning at mestre kunstrulleskøjterne. For en del af løberne var det første gang de skulle løbe og vise hvad de har lært, så der var sommerfugle i maven og stor koncentration når spring og trin skulle udføres og bedømmes af dommerne.

Stor medaljehøst

Der var stort fremmøde af familie og venner, som så, hvormeget løberne havde lært og nu var klar ti at vise frem. Smørum Rulleskøjte Klub hjemførte 10 guldmedaljer ud af i alt 26 mulige og i alt blev det til 26 guld-, sølv- og bronzemedaljer.

Guldmedaljetagerne var duo show ”Devil and Angel”, Chalina Dam, Laura Solberg Dirksen, Mathilde Bay (2), Katrine Bay, show cadet quartet ”Harry Potter”, Nanna B. Andersen, Anna Radza Petersen og Kristine Lund Michaelsen.

Det var samlet set et godt stævne for Smørum, sportsligt, men også en stor oplevelse for deltagere og tilskuere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *