Kontinenternes musik i Ballerup
Kira4348-w1440-1-copy.jpg
Kira Skov er én af de 18 professionelle musikere, der gæster Ballerup ved denne uges musikfestival ’Kontinenternes Musik’. Foto: pressefoto
festival Fra tirsdag den 3. til torsdag den 5. november vil der være ekstra meget lyd på Ballerup.

18 professionelle musikere kommer til kommunen og giver et væld af koncerter i løbet af de tre dage, som er blevet udråbt til musikfestival under titlen ’Kontinenternes Musik’.
Festivalen rammer både Banegårdspladsen, biblioteket, rådhuset, Baltoppen og en masse skoler, institutioner med mere.

Musikerne repræsenterer alle genrer og tæller navne som Kira Skov, Lisbeth Diers, Thomas Fonnesbæk, Bjarne Roupé, Sylvester Agbedoglo, Randi Pontoppidan og Sissel Vera Pettersen.

Blandt de mange koncerter er der tirsdag klokken 19.30 koncert med cellisten Tobias van der Pals, der spiller J.S. Bachs cellosuiter i Skovlunde Kirke, onsdag gæster Kira Skov Ballerup Bibliotek klokken 17 til et akustisk caféarrangement og torsdag er der klokken 16 stor koncert med blandt andre Randi Pontoppidan og Thomas Agergaard på Banegårdspladsen i Ballerup.

Ud over koncerterne med offentlig adgang spiller musikerne også i forskellige konstellationer på blandt andet Borupgaard Gymnasium, Plejecenter Lindehaven og i børnehaven Mudderpølen.

»Kontinenternes Musik har også et socialt sigte, da vi gæster dem, der har svært ved selv at opsøge musikken som for eksempel de ældre på plejecentre, så de også får chancen for at høre nogle af Danmarks bedste musikere og ensembler,« siger Thomas Agergaard, der sammen med Mette Fanø er én af hovedkrafterne bag festivalen.

Mette Fanø fortæller, at man kan se det samlede program på festivalens facebook-profil ’Multimusikfestival 2020’ og på kommunens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *