Kø ved ’Toms-krydset’
Debat Tirsdag i sidste uge blev jeg nødt til at tage bilen til mit arbejde i byen, da Ballerup Kommune ikke har resurser nok til at rydde cykelstierne for sne.

På vej hjem kom jeg uden større problemer til Klausdalsbrovej og det nye, fine kryds, som lige er færdigt ud til Ringvej 4. Lige efter jeg drejede af til venstre mod ’’Toms-krydset’’ var det stop.

En stillestående kø, sandsynligvis hele vejen ned til vej 211, med biler som både skal til venstre mod Herlev, lige ud på motorvejen og til højre mod Ballerup. For at ikke tale om de stakkels besøgende til Tomsfabrikken.

Hvor lang tid man skal holde der ved jeg ikke, da jeg vendte om for at tage en anden vej til Måløv. Men alle de andre i køen skal deles om 1,5 spor til vej 211. Ikke to spor – men 1,5 spor.

Det har i lang tid undret mig, at man ikke udvider strækningen Klausdalsbrovej-Vej-211 til to hele spor, da det selvfølgelig kunne mindske køerne radikalt.

Desuden kunne man udvide vejen i Toms-krydset for dem som skal dreje til højre, på samme måde som i det nye kryds. Pladsen findes, og det er ikke mange meter der kræves.

Nu håber jeg på at Vejdirektoratet svarer, at de allerede har planer om at ordne det, og hvis de ikke har det, så er det på høj tid at de får det. De kan jo også selv prøve at køre strækningen en eftermiddag ved 16.15-tiden, og se hvor meget de kan lide at holde i en gigantisk kø.

Med håb om forbedring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *