Klimafilm og debat
This-Changes-Everything_colour-copy.jpg
dokumentar Lørdag kan man se klimafilmen ’This Changes Everything’ i Baltoppen Bio. Efter filmen er der interaktiv debat med forfatteren, instruktøren og Uffe Elbæk.

Klimakrisen er ikke bare vor tids største og mest presserende udfordring. Den er også den største mulighed vi nogensinde har haft for at ændre verden.

Idéen bag Naomi Kleins nye, internationale bestseller er ikke bare virkelig god, den er også den første af mange. Og den understøttes af en verdensomrejse langs klimaforandringernes frontlinie, fra det vestlige Canada over det sydlige Indien til det østlige Kina. ’No Logo’-forfatteren Naomi Klein er en væsentlig stemme i den handlingsorienterede, moderne aktivisme og beviser ikke blot, at tiden er inde til forandring – hun demonstrerer også hvordan.

Filmen ’This Changes Everything’ er en del af CPH:DOX og den har danmarkspremiere den 14. november klokken 16.30 i Baltoppen Bio.

Efter filmen vil der være interaktiv debat mellem den verdensberømte amerikanske forfatter Naomi Klein, filmens instruktør Avi Lewis og Uffe Elbæk, som man kan stille spørgsmål over sms og Twitter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *