Indsnævring af boulevarden giver ikke nyt liv
Debat Debatten om den manglende udvikling af bymidten i Skovlunde og afviklingen af Skovlunde Centret er igen blusset op her i Ballerup Bladet.

For et par uger siden efterlyste en borger således politisk handling i forhold til udvikling af Skovlunde, efter at kommunen siden 2014 på stort anlagte møder har fremlagt meget omfattende planer for Skovlunde – og at der efter borgerens opfattelse ikke er sket noget i sagen siden.

En lignende kritik blev fornylig fremført af Egon Sørensen, som bestemt ikke er særlig imponeret af Socialdemokraternes vanrøgt af Skovlunde igennem de seneste 50 år.

Det eneste konkrete svar som Helle Tiedemann kan komme med er, at et flertal af Kommunalbestyrelsen har besluttet at indsnævre Ballerup Boulevard. Når dette sker, så vil Skovlunde Bymidte ganske af sig selv blomstre, må man forstå og nyt liv vil indfinde sig i bydelen.

Jeg mener, at det er grænsende til naivitet at tro, at en indsnævring af Ballerup Boulevard skulle medføre så store positive ændringer for udviklingen af Skovlunde, som et flertal i

Kommunalbestyrelsen forestiller sig.
Det er en ren panikløsning, som skal vise, at Ballerup Kommune skam agter at gøre noget for Skovlunde.

I Det Konservative Folkeparti deler vi ikke denne optimistiske opfattelse og vi er bekymrede for, at vi misbruger borgernes penge ved at gennemføre indsnævringen af Ballerup Boulevard og at vi samtidig skaber flere ulemper for pendlere og andre, der skal benytte Ballerup Boulevard.

Lad os i stedet tænke os godt om og se, om der ikke opstår andre muligheder, der vil gavne Skovlunde, som kommunen i stedet kan støtte op om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *