Historier fra de nye stemmer
Jeg-hører-stemmer-copy.jpg
kulturer På mandag den 16. november klokken 19.30 gæste Zaki Youssef og Turkman Souljah Tapeten i Ballerup med forestillingen ’Jeg hører stemmer’.

Zaki og Turkman er en del af den yngre generation af danske kunstnere med en blandet baggrund. De har begge følt konsekvenserne af den offentlige debat om fremmedfjendskhed, islam og terrorisme og været tvunget til at skulle vælge side.

Nu fortæller de deres historie – for hvad er det der afgør, hvem vi er og hvad vi mener?

Forestillingen er et både humoristisk og alvorligt billede af de nye stemmer i Danmark. Den er en herlig blanding af koncert, monolog og stand-up, varer 90 minutter uden pause og anbefales til personer fra 15 år og op.

Billetter sælges via www.baltoppenlive.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *