Hallohviiiiiiiin
halloween_2015_25-copy.jpg
Den onde dommer spredte skræk og rædsen i naturparken. Foto: Flemming Schiller
gys Det er ikke for sarte sjæle, når Måløv inviterer til halloween.

Kæders raslen, knirkende døre og kistelåg, blod og afrevne lemmer. Hvis man ikke var en lille smule bange for at gå ude i mørket til halloween, så blev man det i hvert fald af en tur gennem Måløv fredag aften, hvor det store flotte ’Halloween i Måløv’ løb af stablen.

Galleri: Se billeder fra årets Halloween i Måløv

Vanen tro begyndte uhyggen ved Nåleøjet på Søndergårds Torv, hvor der var underholdning fra klokken 18. En halv time senere kunne de mange fremmødte begynde den skrækindjagende tur gennem byen, hvor den ene mere gruopvækkende skabning efter den anden stod klar på ruten for at skræmme livet af enhver der kom forbi.

Og hvis man ikke allerede var død af skræk – eller stukket af undervejs – var der for enden af ruten lige skruet endnu en tak op for uhyggen i Måløv Naturpark, hvor bødlen, dommeren, pestdoktoren, zombierne og andre vanvittige væsener sørgede for, at ingen ville få noget søvn denne nat.

Allersidste stop på turen var skolen, der som altid var omdannet til et sandt rædselskabinet med gyserfilm, den grumme ork, grufulde historier og andre både sjove og skrækkelige oplevelser.

Flot arbejde af de mange frivillige, der igen i år gjorde Måløv til Danmarks mest uhyggelige by.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *