Grib ind, før det er for sent
Debat Kommunen satser på, der vil komme frivillige, der kan overtag de fire deltidsansattes arbejde.

Det er et sats der vil ramme hårdt i vores ældregruppe. Vi har brug for stabilitet, fællesskab og tillid, det vi har nu.

A-team blev startet for 18 måneder siden og er blevet en succes, takket være Kirsten og Nurhan, Ranja og Lone. De fire mennesker udgør vores a-team, der tager sig godt af vores gruppe af ensomme eller slidte enlige ældre på fire forskellige plejecentre om ugen, er hver dag på et nyt sted. De laver planer for en måned ad gangen og vil man besøge et af de andre steder, er man velkommen.

Det er helt forkert at spare dette væk. Find de små penge. Lad a-team fortsætte, uden dem er det slut for vores ældregruppe.

Det er ikke at tage hånd om de ældre i egen bolig, at nedlægge noget der har så stor værdi. Uden vores a-team, er vi uden socialt samvær, som er blevet så dyrebart for os. Det bliver igen tomt og det er ikke det vi har arbejdet og betalt skat for i et langt liv.

Grib ind, før det er for sent

1 kommentar om “Grib ind, før det er for sent”

  1. Miasser Hawwa siger:

    Anette Johansen har meget ret i det hun skriver. Det er meget bekymrende at a team bliver sparret væk. Det bliver svært at erstatte deres indsats. De frivillige kan ikke løfte opgaven på samme måde. Det er helt uacceptabelt at sparre her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *