Fritidshjem for de ældre
Debat Jeg har tidligere skrevet indlæg om flytningen af Parkhuset til Solvej, fordi jeg allerede da ideen opstod, syntes at det var fjollet pengespild. I øvrigt en holdning jeg delte med mange af Parkhusets brugere.

Dengang mente man, at ombygningen på Solvej kunne klares for fire millioner kroner. Det beløb er for længst overskredet, og man har åbenbart ikke engang afsat penge til parkeringsarealet, før nu. Det må da kunne forudses, at der skulle være en ordentlig parkeringsplads, når ældre mennesker skal bruge huset?

I følge min tidligere diskussion med et tidligere kommunalbestyrelsesmedlem i BB, blev det påstået at Parkhuset let kunne sælges for 12-14 millioner kroner. De penge har vi ikke set noget til endnu. Der er ikke noget at sige til, at der skal spares på projekt Solvej, når kommunen forvalter pengene som de gør.

Desværre går det ud over de ældre, som er brugere af huset. Det burde gå ud over, de kommunalpolitikere, som uden mål og retning opfinder fjollede ideer, som de så sætter alt ind på at gennemføre, vel vidende at de er utilstrækkeligt finansierede drømmescenarier.

Jeg kender godt kommunalpolitikernes argumenter om den ene kasse og den anden kasse og KL’s budgetaftale. Det er bare dårlige undskyldninger for at spilde borgernes penge. Synd at en god medarbejder skal miste sit job, fordi skøre projekter skal finansieres med deres løn. Asfalt er åbenbart vigtigere end varme hænder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *