Fremtiden er grøn
Debat Fremtiden tilhører dem der tænker grønt.

Dette gælder både virksomheder og borgere. Vi må gøre alt for at bevare og udbygge Ballerups gode position her. Vi har mange firmaer der arbejder med ’greentech’, og vi har mange grønne tiltag her i kommunen. Men vi skal op på hesten igen og ikke hvile på laurbærrene.

Grønt Råd og Bjørnebander (frivillige der bekæmper bjørneklo) gør det godt. Kollektiv trafik er vi også rimeligt kørende. Men vi kan nok gøre det en tand bedre. Ringbane til Lyngby – hvorfor ikke.

En fast uge i skolerne om året, hvor vi tager ud i naturen og tænker grønt (foreslog dette i Parkskolens blad i 1973, og gentaget det mange gange siden). Hvor de lægger op til en dag, gerne i samarbejde med Grønt Råd og kommunes klima folk. De samler så virksomheder og borgere i kommunen til en klima, natur og miljø dag.

Så lad os nu få ideerne på bordet, og så komme ud over stepperne.

1 kommentar om “Fremtiden er grøn”

  1. Karsten Kriegel siger:

    Jeg er for en gangs skyld enig med Per Mortensen.

    Fremtiden er grøn – Konservativ grøn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *