Flygtninge skal være statens problem
Debat  Jeg forstår godt, at naboerne til de nye midlertidige flygtningeboliger på Møllevej/Gl. Rådhusvej er bekymrede ved udsigten til at blive naboer til 32 nye flygtningefamilier.

Ballerup er desværre ikke den eneste kommune i landet, der har store problemer med at finde egnede boliger til de mange asylsøgere, der får opholdstilladelse i Danmark i disse måneder.

Der er ganske enkelt en grænse for, hvor mange flygtninge, vi i Danmark har plads til – og særligt da når flygtninge automatisk forvandles til indvandrere.

Det er også derfor vi fra Dansk Folkepartis side har foreslået, at flygtninge fremover ikke bliver kommunernes hovedpine men derimod statens. Simpelthen fordi flygtninge ikke længere skal integreres i Danmark, men derimod hjemsendes, når forholdene igen er til det i deres hjemland.

Og det vel at mærke kun de flygtninge, der ikke kan hjælpes i deres nærområder, for det er først og fremmest der, hjælpen skal gives. På den måde kan vi hjælpe mange flere for betydeligt færre ressourcer.

Så længe flygtninge, migranter og lykkejægere kan se en fremtid for sig selv og deres familier i Europa, så vil de blive ved med at komme gående og kørende ind over Europas grænser i søgen efter det land, der tilbyder de mest lukrative fordele.

Det kan ganske enkelt ikke blive ved med at gå – og det er Ballerup Kommunes nye flygtningeboliger jo et mikroeksempel på. Udlændingepolitikken må forandres, så vi hjælper flygtninge, der hvor de er, og så alle de udlændinge, der blot leder efter en bedre fremtid kategorisk afvises.

1 kommentar om “Flygtninge skal være statens problem”

  1. Jørgen flyr siger:

    Kenneth Berths forståelse for, at flygtninge kommer til Danmark kender vi godt fra tidligere. Den kan ligge på et meget lille sted – han forstår det ganske enkelt ikke. STRAKS BEGYNDER HAN AT manipulere som om der er tale om en invasion af flygtninge som under falske motiver vil emigrere til Danmark. Det er ganske enkelt uden hold i virkeligheden. De flygter fra krig og elendighed. BEMÆRK at Kenneth kun har siddet i foketinget få måneder, men allerede er begyndt med valgkamp for at bevare sin taburet. Hertil bruges stereotype og tåbelige fjendebilleder. Hvad er det Kenneth er bange for i drn virkelige verdensorden? Han har givetvis aldrig talt med en flygtning, for så ville han ikke fremkomme med påstande om at de er lykkeriddere? Uvidenhed er en grim herre, men når halloween er overstået, kan den godt trække sit fjæs tilbage i busken. Påstande udn inhold med at flygyninge skal hjælpes i nærområderne. Selvfølgelig skal de det, men her har regeringen med hjælp fra Dansk Folkeparti skåret alvorlig ned. Dansk Folkeparti har netop ikke fremtryllet de milliarder der skal til for at afhjælpe flygtningeproblemene i nærområdene. KENNETHS tågesnak har vi hørt så mange gange før, det er usandt hver et ord. ALT I MENS har Dansk Folkeparti travlt med at beskære velfærdssamfundet for at give de rige flere skattelettelser samt finansiere flere bombefly. Kenneth tror åske at krig er løsningen på flygningeproblemerne?DF er hykleri fra enden til anden, ren nazipropaganda, løgn på løgn, mens de sidder på Christiansborg og i EU-PARLAMENTET og rager til sig. Vi skal have Kenneth ud på det almindelige arbejdsmarked, så han kan forsørge sig selv, frem for at han skal hænge på albuerne på Christiansborg.der spilder han sin og vores tid og penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *