Flere hjemløse
Debat Hvis man vil have vores politikere til at lytte efter, så skal man ikke tale til deres sociale samvittighed, for hvis de havde en sådan, så havde de ikke godkendt at man nedlægger 60 små billige lejligheder i forbindelse med renoveringen af Ellebo.

Man kan ikke være uvidende om, at det betyder flere hjemløse fremover, når disse lejligheder ikke længere findes. Hvis man derimod fortæller dem, at hver hjemløs kan koste Ballerup Kommune et beløb på 12-15000 kroner om måneden, hvis de flytter ind på et herberg for hjemløse. Samtidig koster det staten et lignende beløb, så var der måske en chance for, at de tog problemet alvorligt.

Den hjemløse skal af med en egenbetaling , den har man – smart nok – forhøjet. Derfor kan man stadig se de hjemløse sove i vore parker, kældre, i legehuse og andre steder hvor de kan finde ly for blæst, regn, sne og frost. Er det et velfærdssamfund værdigt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *