DF og løftebrud
Debat Her i Ballerup fik Dansk Folkeparti ved folketingsvalget i juni næstflest stemmer med 23 procent af stemmerne.

Peter Skaarup, DF som deltog i finanslovsforhandlingerne havde 14. april 2014 indlæg i Ballerup Bladet under overskriften: DF arbejder for almindelige danskere.

Men med finanslovsaftalen bryder DF de løfter, som partiet kom med under valgkampen. Det på trods af udmeldinger om, at de fik mere at sige uden for regeringen end inde i regeringen.

Finansloven giver skattelettelser til de rige, til dem med de høje lønninger og til virksomhederne. De rige skal kunne købe billigere biler, betale mindre arveafgift og mindre grundskyld. Hvad blev der til dig? Pengene kommer fra de fattige og arbejdsløse. Dansk Folkeparti lovede ellers noget andet.

Lone Madsen udtalte til Ballerup ladet 1.9.2015, at det især er ældreområdet og sundhedsområdet, der har partiets bevågenhed. ”Vores holdning er, der på ingen måde igen kan spares på ældreområdet, på sundheden og på de svage generelt ” Men nu ser vi med finansloven at der skal der spares mia. af kr. i kommunerne de kommende år. Mon DF vælgerne blevet klogere?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *