Dario synger med musikskolens big band
Dario-Campeotto-pressebillede-copy.jpg
Dario Campeotto lægger stemme til Ballerup Musikskoles ’stjernekoncert’ med big bandet i december. Foto: pressefoto
koncert Ballerup Musikskole præsenterer årets Stjernekoncert med Dario Campeotto og B3-Ballerup Big Band i Baghuset den 17. december.

Der er lagt op til et spændende generationsmøde,når de unge musikere fra B3 – Ballerup Big Band og Dario Campeotto sætter hinanden i stævne torsdag den 17. december klokken 20 i Baghuset.

Denne aften bygges der bro mellem musikalske genrer, udtryk og stilarter. Og gæsterne kan se frem til at opleve Darios velkendte tenorstemme folde sig ud i mere moderne big band toner, krydret med en smule julestemning.

Dario Campeotto er kendt for at være Danmarks største smørtenor igennem tiderne – og er elsket af mange for sit sangtalent gennem mere end 40 år.

Dario Campeotto var manden som sendte Danmark på den internationale melodi grand prix hitliste med melodien Angelique i 1961. Han har medvirket i et utal af danske film og har op igennem tiden badet sig i succes i revyer, teaterforestillinger og på tv.

Fra swing til rock

B3 – Ballerup Big band leverer et enestående musikalsk bidrag til denne aften, under ledelse af Anders Larson. Medlemmerne er mellem 18 og 30 år og høre hjemme under Ballerup Musikskole.

B3 har eksisteret siden 1997 og er meget aktive og spiller mange koncerter i både ind- og udland. Repertoiret spænder fra klassiske swing-arrangementer af Duke Ellington og Count Basie til moderne arrangementer af funk, latin og pop/rock klassikere.

Der kan bestilles billetter på musikskolens kontor: 44 77 32 22 / musikskolen@balk.dk. Billetterne udleveres (og betales) ved indgangen. Eventuelt resterende billetter kan købes ved indgangen. Dørene åbnes klokken 19.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *