BSF fejrede de frivillige
BSF-Vindere-af-pokaler-ved-træner-lederfest-copy.jpg
De tre prismodtagere ved lørdagens træner/lederfest i BSF. Foto: Privatfoto
Fest Ballerup-Skovlunde Fodbold holdt den årlige træner/lederfest lørdag, hvor de frivillige kræfter i klubben var inviteret til fest med mad og drikke på klubbens regning. Over 90 mennesker deltog i festen.

Formand René Andersen takkede alle de frivillige for den store indsats og udtrykte samtidig stor glæde over, at det igen i år lykkedes at sætte deltagerrekord.

Tre pokaler skulle traditionen tro deles ud i løbet af aftenen. Titlen som årets træner gik til U17 cheftræneren Peter Olsen for mange års flot arbejde på en af de årgange, hvor det er sværest at fastholde drengene til fodbolden.

Simon Knudstrup, der blandt meget andet er engageret på U13 drenge årgangen som både træner og årgangskoordinator, fik prisen og pokalen som årets ildsjæl.
Gert Sørensen fik den specielle BSF-pokal efter mange års hårdt arbejde i først Ballerup IF og nu i BSF, hvor han fortsat er aktiv som træner i pigeafdelingen.

Efter maden og uddeling af pokalerne var der hygge og fest til langt ud på natten, og de frivillige blev hyldet for en stor og uundværlig indsats i BSF til stor glæde og gavn for mange børn, unge og voksne i kommunen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *