Ballerup Centret har fået apotek
Ute-Pørksen-apotek-Ballerup-Centret-3.jpg
Ute Pørksen har åbnet endnu et apoteket i byen - i Ballerup Centret. Foto: Flemming Schiller
forretningsnyt Siden år 2000 er antallet af ekspederede recepter på Ballerup Apotek i Centrumgaden blevet næsten fordoblet.

De mange kunder vil nu opleve at ’’trykket letter’’ en smule på hovedapoteket i gågaden, for apoteker Ute Pørksen har netop slået dørene op for byens apotek nummer to – i Ballerup Centret.

Det er det tidligere apoteksudsalg, der nu er blevet opgraderet til et rigtigt apotek, så man også her kan hente receptmedicin, ligesom i Centrumgaden. Ud over at kunne fordele kunderne lidt, så ventetiden bliver kortere, ser apotekeren også store fordele i den udvidede åbningstid:

»De lange åbningstider – i Centrumgaden åbner vi allerede klokken 9 og i Centret har vi åben helt til klokken 19, og om lørdagen til 16 – er en stor fordel for kunderne. Desuden har vi i Centret åbent den første søndag hver måned. Så måske kan man endda spare turen til et vagtapotek,« siger hun og fortsætter:

»To apoteker i byen giver en langt bedre tilgængelighed for borgerne i Ballerup. Og når der så er færre kunder hvert sted, bliver det nemmere at sikre en god diskretion for den enkelte kunde og afkorte ventetiden yderligere.«

Apoteket i Ballerup Centret er – ligesom Ballerup Apotek i Centrumgaden – fuld automatisk. Der er installeret en robot, der finder al receptmedicin frem. Det giver luft til, at medarbejderne kan fokusere på at give kunderne den nødvendige information om deres medicin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *