Apropos tissetrang
Debat  Kære Helle Tiedemann.

Undertegnede skrev for tre-fire år siden: Det kan ikke være rigtigt, at man ikke kan finde et offentligt toilet i Ballerup. Der burde jo være et på Kirketorvet, ved Ballerup Centret og ikke mindst på stationen. Grantoften, Egebjerg, Måløv og Skovlunde trænger ligeså og ja mange andre steder.

Sæt dog de der ovale toiletter op. Det må så koste 2, 5 ,10 eller 20 kroner at benytte dem – det er mig lige meget. Jeg er selv på vanddrivene medicin på grund af hævede ben og skal bruge et toilet NU, når det er.

Betalingen skal jo være med til at dække udgifterne til en m/k, der kan stå for rengøring tre-fire gange i døgnet. Det er da billigere, end at tisse i en busk hvis fætter haps kommer forbi!

Sådan skrev jeg ordret. Er det fordi, du nu har fået ideen, at det endelig bliver overvejet?

Tisse god jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *