20 år med genbrug
danmission-1.jpg
fødselsdag Tirsdag den 17. november fejrer Danmission i Måløv 20 års fødselsdag.

»For 20 år siden tog den daværende præst ved Måløv Kirke, Knud Sørensen, initiativ til at starte en genbrugsbutik. Han fik engageret en masse frivillige til at drive butikken i det daglige,« fortæller personalet i et brev til avisen.

I løbet af de tyve år er der naturligvis sket forandringer – frivillige er kommet til og faldet fra, ligesom forretningen også i år er blevet renoveret.

»Forudsætningen for succes er jo at vores kunder bakker os op med både købelyst og indlevering af varer. Så vi vil gerne sende en stor tak til alle som har støttet os gennem årene,« skriver personalet, der fejrer fødselsdagen med halv pris på alt i butikken samt en lille forfriskning til alle dem der kigger forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *