World Trade Centers første år i Ballerup
WTC-Ballerup-BAL2-copy.jpg
Film- og videoproducenten Balorama har indrettet sig i World Trade Center Ballerup med redigerings- og studiefaciliteter, der gør det muligt at producere og lancere alt fra video til spillefilm. Direktør Teddy Gerberg (stående) i redigeringsrummet. Foto: pressefoto
erhverv For et år siden åbnede World Trade Center Ballerup og siden er mere end 70 virksomheder flyttet ind.

World Trade Center på Borupvang i Ballerup har netop fejret ét års fødselsdag. Det første år har budt på masser af aktivitet i det store ’’flerbrugerhus’’, og siden åbningen har mere end 70 et virksomheder og iværksættere fra forskellige brancher valgt at drive deres forretning fra WTC Ballerup.

»Denne store spredning flugter helt med vores ønske om at skabe et levende miljø, hvor mindre og større virksomheder kan trække på fælles faciliteter og møde nye samarbejdspartnere og kunder her i huset,« siger direktør Lars Gøtke, World Trade Center Ballerup.

Film og video

Én af de virksomheder, der har slået sig ned i WTC på Borupvang er film- og videoproducenten Balorama, der især lagde vægt på tilgængelighed og gode parkeringsforhold.

»Vi slipper for de massive trafikproblemer i bykernen og har optimale parkeringsforhold for kunderne, de faste medarbejdere og de skiftende produktionsteams med al deres grej. Desuden har WTC Ballerup forstået at omsætte deres servicemål til handling, ligesom vi har plads til at ekspandere her på stedet,« siger direktør og partner i Balorama, Teddy Gerberg.

Balorama har valgt at gå ’’all-in’’ og indrette sig med studie- og redigeringsfaciliteter i en sådan skala, at man på stedet kan producere alt fra videopromotions til spillefilm.

Sikkerhed og showroom

Vanderbilt Industries, der laver avancerede sikkerhedssystemer, er blandt de øvrige lejere. Her var ønsket at etablere et kontormiljø omkring et fast showroom med alt hvad hjertet begærer af alarmer, videoovervågningsudstyr med mere. Et showroom, som bruges flittigt af de danske medarbejdere, der fulgte med, da Vanderbilt købte en bid af Siemens med 350 ansatte i 17 lande.

WTC-Ballerup-Vanderbilt-(2)-copy

For den nordiske salgschef Thomas Risager er World Trade Center Ballerup et godt match:

»Vi er en mindre salgsorganisation, så det er vigtigt for os at kunne stole på en professionel opbakning med reception, telefonpasning og håndtering af post. Så ja tak til flerbrugerhus og fælles service men nej tak til et traditionelt kontorfællesskab for vores vedkommende«, lyder det fra Thomas Risager.

»Jeg kommer fra et domicil med fælles kontor- og mødefaciliteter, hvor vi brugte oceaner af tid på at opstille og nedtage teknik. Her har vi et fast showroom, hvor vi på knapt et år har holdt flere kundemøder end i de fem forudgående år,« tilføjer han.

Stadig plads til flere

Direktør Lars Gøtke glæder sig over de mange nye lejere, men understreger, at der fortsat er plads til flere både større og mindre lejere i World Trade Centret.

Udover at huse flere og flere faste lejere oplever WTC Ballerup en stigende interesse for at booke møde- og konferencefaciliteter på time- eller dagsbasis.

»Konferencer og møder bidrager til at styrke den forretningsmæssige mangfoldighed i huset, hvor vi i øvrigt også har fokus på at styrke danske virksomheders internationale netværk«, siger Lars Gøtke.

Han henviser blandt andet til, at Nordic Chinese Center of Commerce (NCCC) er rykket ind med det formål at styrke de dansk- kinesiske forretningsmæssige forbindelser, godt hjulpet af det globale World Trade Center netværk. Endvidere er Nordic Integrated Medicine (NIM) netop rykket ind i WTC Ballerup. NIM er en non-profit organisation, som arbejder med at fremme integreret medicin i de fem Nordiske lande.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *