Vinbaren er åben
vinbar_15.jpg
forretningsnyt Tirsdag den 6. oktober slog Hotel Lautruppark dørene op for deres helt nye vinbar ’Laudrup Wine Bar’, hvorfra de udelukkende sælger vin fra Laudrup Vin & Gastronomi.

Mere end 1.000 flasker ligger til skue i den nye imponerede reol i et i øvrigt nyombygget loungeområde, hvor der er kælet for detaljerne i alt fra møbler til puder, tæpper og den flotte vægbeklædning af mørkt træ.

I den nye vinbar er der over 300 forskellige vine og alle sælges glasvis, så man kan tage på rundtur i de mange druer. Baren har nemlig en særlig tappemetode, der gør at de kan tappe et enkelt glas af en flaske, uden at bryde forseglingen. På den måde kan de opbevare en vin i op til tre år – uden kvaliteten bliver dårligere.

Ved den velbesøgte reception var der ud over en masse god vin også lækker tapas til de mange gæster, der lagde vejen forbi Hotel Lautruppark.

Galleri: Billeder fra receptionen

1 kommentar om “Vinbaren er åben”

  1. Troels siger:

    Jeg var der for nylig med mit firma, og synes det var et super koncept. Det eneste problem ved baren er, at der næsten er for mange slags vine at vælge imellem. Man bliver helt tvunget til at være selektiv : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *